Educació ambiental – Guiatge de natura – Ecotourism · Environmental Education & Interpretation

Permitiu-me presentar-me. El meu nom és David S. Fornés Mas. Vaig nàixer a Ondara, lloc on visc actualment. Sóc educador ambiental i guia intèrpret de natura a EducaVerd – GreenWalks, la nostra empresa.Estic format com a gestor forestal i del medi natural, com a educador ambiental per part del CENEAM i del CEACV i com a monitor de temps lliure infantil i juvenil.

A més, estic certificat com a Guia Intèrpret de Natura per HeriQ [Quality in Heritage Interpretation] de la European Association for Heritage Interpretation [Interpret Europe].Els objectius de la nostra empresa inclouen l’educació ambiental, el guiat interpretatiu de natura, l’ecoturisme, el turisme actiu i el desenvolupament sostenible.Estem especialitzats en Ecoturisme, mitjançant el guiatge de natura amb:Rutes etnobotàniquesRutes paisatgístiquesRutes gastro-culturalsRutes amb llegendes i misterisRutes de rodersTambé els oferim experiències en Birdwatching, Astroturisme i Nordic Walking, a més de diversos tallers d’Educació Ambiental.

Les activitats es duran a terme, durant tot l’any, en tot l’àmbit del País Valencià. Aquestes es desenvoluparan tant en terrenys forestals, en alguns dels Espais Naturals Protegits del P.V. i de la Xarxa Ecològica Europea (Natura 2000), LIC i ZEPA així com en qualsevol altre terreny o local privat on ens siga autoritzada la nostra activitat

«Es conserva el que s’estima… i s’estima el que es coneix»

Només es protegeix i conserva el que es coneix i valora, per això intentem des de les nostres variades activitats donar a conèixer tot allò que ens envolta.

«What is loved is preserved… and what is known is loved»It is only protected and preserved what is known and valued, that’s why we try to offer our varied activities to make our surroundings well known.

“Se conserva lo que se ama… y se ama lo que se conoce”Solo se protege y conserva lo que se conoce y valora, por eso intentamos desde nuestras variadas actividades dar a conocer todo aquello que nos rodea.